Lid worden

Er is volop beweging in de vereniging. De jeugdopleiding heeft bij ons veel aandacht, want het begint natuurlijk allemaal bij de jongeren. Doordat we samenwerken met diverse muziekdocenten hebben wij de mogelijkheid om verschillende opleidingen te verzorgen zoals bijvoorbeeld voor klarinet, hobo, dwarsfluit, trompet, saxofoon en slagwerk. Wij zijn op dit moment vooral op zoek naar slagwerkers en blazers.

Ook voor oudere mensen zijn er volop mogelijkheden om met plezier muziek te maken! Bij ons staat gezellig samen muziek maken voorop. Wij lopen niet meer op straat. Heeft u altijd al muziek willen maken, maar denkt u dat ze niet op u zitten te wachten, loop dan eens tijdens de repetitie naar binnen. Ook als u in ploegendienst werkt, kunt u bij ons terecht! Wij repeteren op de maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Voor de jeugd in opleiding gelden andere tijden.

Is uw interesse gewekt?

Bel gerust of kom even langs in ons gebouw aan de Radewijnsstraat 4 in Zwolle. U kunt altijd tijdens een lesavond binnenstappen, u ziet dan direct hoe het een en ander op een avond te werk gaat. De koffie staat klaar of vul het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.